![]() Гиацинт болон алтанзулын булцууг хэрхэн амраах вэ? Хүмүүс янз бүрээр л хариулдаг. Зарим нь жил бүр амрааж байх хэрэгтэй гэж байхад зарим нь хоёр жил тутамд амраана ч гэнэ. Харин олон цэцэгчид болон экспертууд эдгээр цэцэгсийн булцууг жил бүр амрааснаар цэцэглэлтийг дэмжих, болон том цэцэг цэцэглэхэд тустай гэдэг дээр санал нийлдэг. ![]() ![]() Булцууг хэзээ амраах вэ? Цэцэглэж дууссаны дараагаар навч нь шарлаад эхлэх үед булцууг амраах болсон гэж үздэг. ![]() Хадгалалт ![]() Булцууг гарган авсаны дараагаар сорт сортоор нь ялгаарай. Хатсан навч зэргийг нь таслаарай. Булцууг 2-3 өдөр хатаасны дараагаар модон хайрцагт булцууг хадгалаж болно. Алтанзулын булцууг 20ºС температурт хадгалаж байгаад 17ºС температурт 8 сарын сүүл хүртэл хадгалдаг. Харин гацинтын булцууг 25ºС температураас 17ºС хүртэл 9-р сарын эхэн хүртэл хадгална. | |
February 04, 2012
Алтанзул ба гиацинтын булцууг хэрхэн амраах вэ
Сэдэв:
Алтанзул,
Булцуутай цэцэгс,
Гиацинт
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment